top of page
Pavla Sillmen

Dubnový výcvikový víkend

Aktualizováno: 12. 8.

Ačkoliv nám dubnové počasí přineslo opravdu pestrý mix, od slunečných paprsků až po přeháňky a vytrvalý déšť, byl náš výcvikový víkend plný tréninku a brigády. Naše čtyřnohé parťáky jsme prověřili v sutinových trenažérech ve třech družstvech a metodicky se posunuli dál. Aprílové počasí nám přineslo několik výzev v podobě náhlých změn, což byla skvělá příležitost pro trénink adaptability a práce v různých podmínkách. Nechyběl ani trénink cadaveru, který je stěžejním cvikem pořádného záchranářského psa.


V podvečer proběhla vášnivá diskuze ohledně případné nové uniformě. Každý přispěl svými zkušenostmi s různými značkami a kvalitě jejich materiálu. Děkuji Pavle a Petrovi, za dovezení vzorků, abychom si mohli udělat ucelenější představu.


Mezi nové čekatele jsme přijali Pavla Trávníčka se štěňátkem australského ovčáka, kteří se ihned začlenili a již zvládají hravé odbíhačky do sutiny jakéhokoliv materiálu.


Večer v teple u kamen nechyběla ani oslava „25.narozenin“ naší dlouholeté členky a mistryně sportu Hedviky Češkové, bez které si K9R ani nedokážeme představit.


Kromě práce s našimi psy jsme se stihli věnovat i údržbě areálu. Díky skvělé práci všech zúčastněných jsme posekali trávu, vymetli naváté listí z uhelny a vnitřní poslušnosti, nařezali a naskládali dřevo a v hlavní klubovně začali s jarním úklidem, na který příští soustředění navážeme. Je úžasné sledovat stmelující se kolektiv a provázející veselou náladu napříč víkendem.


Závěrem nesmíme opomenout nádherný sponzorský dar od SpokojenyPes.cz s.r.o.  v podobě tématicky modrých vodítek pro každého člena K9 Rescue. Ještě jednou děkujeme a začleňujeme modré vodítko do uniformy. Děkujeme všem, kdo se zúčastnili a přispěli svou energií a nadšením! Těšíme se na další setkání a na to, jak budeme společně růst a zdokonalovat naše dovednosti.
























10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page